flexa moebler

Flexa gør det sjovere at være barn

Flexa serien er børnevenlig interiør til børneværelset, der med et gør det sjovere at være barn. Med Flexa kan du forvandle børneværelset indtil en ridderborg, der vil inspirere til sjove og eventyrlige lege skabt af fantasien, men understøttet af Flexa møblerne og tilbehøret.

Du kan også forvandle børneværelset til et prinsesseværelse, der uden tvivl må være enhver lille piges drøm at vågne op til hver dag.

Flexa er altså dels kvalitetsmøbler og tilbehør til børneværelset samtidig med, at det er en del af legen og er med til at udvikle og sætte barnets fantasi i gang. Flexa er derfor både forældrenes og børnenes favorit, når det kommer til indretning i børneværelset.

Continue reading “Flexa gør det sjovere at være barn”

girls-946285_1920

Hvorfor holder de aldrig op med at vokse?

Hvis du ligesom jeg, har et barn omkring 4-års-alderen, er du højst sandsynligt også ved at korse dig over, at du hele tiden skal ud og købe nyt tøj, fordi de er vokset ud af det gamle. IGEN!. Det er hårdt for pengepungen og samvittigheden – for tøjet er næsten ikke blevet brugt, før det skal gemmes væk eller gives til genbrug.

 

Et godt sparetip

Det kan ikke undgås, at børn vokser ud af deres tøj, selvom vi som forældre helst gerne vil undgå det. Jeg har derfor efterhånden lært at tage alle former for sparetips til mig, da det giver rigtig godt i længden. Det, jeg gør, er at jeg sorterer tøjet, når mit 4-årige barn er færdig med at bruge det. Jeg sorterer det således, at noget skal gå i arv, noget skal smides ud og andet skal gives væk. Er der nogle rester tilovers, gør jeg det, at jeg lægger det i en stor flyttekasse, som har sin faste plads på loftet. Når jeg har tid og overskud, finder jeg den frem, tager billeder af tøjet, og lægger det på nettet. Det giver nogle gode penge til nyt børnetøj, og sparer mig i længden for rigtig mange penge.

 

Gå efter rabatkoder

Når jeg engang imellem får gode penge ud af at sælge det aflagte børnetøj, gør jeg det, at jeg holder udkig efter gode rabatkoder. Det giver i længden også rigtig gode besparelser på meget af det børnetøj, jeg køber. Generelt køber jeg ikke nyt uden at have kigget på rabatkoder. En god portal til at kigge efter rabatkoder til børnetøj er rabatkodeportalen på BT’s hjemmeside. Her kan jeg ofte finde rigtig gode tilbud og rabatter!

Det hele handler bare om at være tålmodig – så lønner det sig for pengepungen.

navne

Kreative navneskilte til børneværelset

Kalenderen siger november og efterår, og det er dermed blevet tid til indeaktiviteter. Det kan til tider godt være en udfordring for børnene, da skiftet i årstiden ikke har betydning for deres energiniveau. Kreative sysler er en god løsning til dette!

 

Vær kreativ med børnene

Børn kan godt lide at hygge, og det kan mine i høj grad også. De er ikke specielt vilde med at være udenfor når det regner, og er ikke typerne, der hopper og sjasker i vandpytter. Jeg finder derfor som regel på nogle kreative sysler, når vejret er som det er, når det er efterår og snart vinter. Idéer kommer af sig selv, og det gjorde det også denne gang; mine børn kan godt lide at lege med perler og perleplader, så hvorfor ikke sætte dem i gang med at lave nogle flotte navneskilte til deres værelser? Det er altid sjovt at lave sit eget navneskilt, så hvorfor ikke?

 

Hama perler

Selvom mine børn godt kan lide at hygge og pusle med små ting, er der ingen grund til at sætte deres tålmodighed på prøve. Derfor købte jeg Hama perler, som er noget større end de helt små og fine perler, man også kan få – det ville både tage for lang tid, og så har de stadig lidt fumlefingre. Og sikke et resultat, der kom ud af det! Det blev til fine navneskilte med perler i alskens farver – præcis som de selv kan lide det; og hvor hænger de flot på døren!

Der er et hav af muligheder, når det gælder at lave navneskilte. Det er bare at kigge i blade, på nettet eller hobbybutikker, så kommer det helt af sig selv. Navneskilte er sjove, og de behøver ikke kun hænge på børneværelset!

greencomfort

Green Comfort er dansk fodtøj med komfort

Green Comfort ligger i Randers – tæt på motorvejen og syd for byen. De holder til i et stort moderne hus, hvor interne salg, marketing, administration, udviklingsafdeling og lagerbygning deler adresse. Virksomheden blev grundlagt i 1994, i begyndelsen med fokus på stødabsorberende bindsål.  Behovet for at kunne levere den komfort indersål til sandaler steg dog så hurtigt, så de første Green Comfort sandaler så dagens lys i 1995, og i 2000 blev den første kollektion præsenteret for skobranchen.

Som navnet hurtigt afslører handler Green Comfort altså om komfort, hvilket betyder, at de udvikler produkter af høj kvalitet, der vil være behagelig og give den rette støtte til din fod.

Continue reading “Green Comfort er dansk fodtøj med komfort”

Older posts →