Gør børneværelset børnevenligt

Nogle forældre kan måske have det med at indrette børneværelset med en voksen indstilling. Det kan godt blive for pænt og stilrent, når det kommer til børneværelser. Det skal jo trods alt også være indbydende for børnene, som skal opholde sig en hel i værelset.

Det er også vigtigt at værelset er funktionelt på børneplan, hvilket vil sige, at det ikke kun bør handle om det visuelle udtryk, men også hvordan værelset indrettes bedst muligt i børnehøjde. Idemøbler har en helt masse spændende børnemøbler, der formentlig vil vække interesse hos mange børn.

Søde møbler til pigeværelset

Tiderne har i den grad ændret sig. Den gang jeg var barn bestod mit værelse af en seng og alverdens dukker og andet legetøj. I dag kan man få et utal af møbler og legetøj til børn med specielle effekter og funktioner.

Flexa serien har en slags kulisse med prinsessetema, der i den grad kan skabe rammerne for et prinsesseskuespil. Man kan også få sengelommer, forlængerstykker og et tårn i samme tema, så med Idemøbler kan man altså skabe et rigtigt prinsesseværelse, der formentlig vild falde i mange pigers smag og opfylde deres drømme.

Ridder eller pirat til drengene

Er dit barn bidt af en gal sørøver, så kan du give ham drømmeværelset med Idemøbler, der både har rygstøtter til at sætte på sengegavlen, kulisser, et tårn, en hule, sengelommer og forlængerstykker i pirattema. Det er en sjov og forholdsvis billig måde at indrette børneværelset på, da Flexa serien ligger fra lidt over 200 kroner og opefter.

Samme børnemøbler kan fås med et riddertema, der indbyder til masser af leg og ’slåskampe’.

Det er også muligt at købe borde, reoler og opbevaringskasser fra Flexa serien, der passer til de forskellige temaer. Møblerne fås i henholdsvis hvid, gul, olivengrøn og lyserød.

Billede: decor8

Billede: decor8

You Might Also Like