Derfor skal du lære dine børn om andre juletraditioner

Juledag fejres den 25. december fordi det er dagen, hvor Jesus Kristus født. Som kristen tror man, ​​at han var Guds søn. Mange ikke-kristne fejrer denne dag og lærer deres børn om dens historie og betydning. Der er mange måder, hvorpå folk fejrer denne dag, enten ved at gå udenfor til fest eller fejre det derhjemme.

Julen handler ikke kun om god underholdning til julefrokosten. Der er mange andre ting, der skal være styr på – fx hvorfor man i første omgang overhovedet fejrer julen.

Hvorfor lære børn om vigtigheden af ​​juledag?

Forældre har travlt i juletiden på en sådan måde, at deres børn ikke engang ved, hvorfor de fejrer den dag. De ved heller ikke, at det i andre lande fejres på forskellige måder. Julen er ikke kun til at dekorere træer, gå til middag, arrangere fester, festival af lys og gave. Nej, der er også en vis betydning bag det; lær dine børn om juletraditionen fra andre lande, hvem der var Jesus Kristus, hvad han gjorde for alle, hvorfor vi skal fejre hans fødselsdag.

Forskellige traditioner verden over

Krampus er den tradition, der fejres i Østrig, og lærer børnene om ondskab og Gud. I Tyskland hedder dagen ”Den hellige Nicholas-dag”, og på Filippinerne fejrer man julen med Giant Lantern-festival med masser af lanterner.

Julen er derfor om noget en glædelig tid. Så nyd den, men glem ikke at lære dine børn om de forskellige traditioner fra andre lande, og hvorfor de fejrer den på en anden måde, end hvad vi gør herhjemme.

Få flere juleideer her.

You Might Also Like