Guide: Sådan lærer du dine børn at trylle

Der er mange metoder, hvis man gerne vil lære at trylle. Man kan gå på biblioteket for at læse en bog om trylleri, eller man kan besøge en trylleforhandler for at købe rekvisitter, som man passende kan benytte for at udvikle sine egne effekter. Det letteste er nok at gå på nettet nu og her, og finde en hjemmeside hvor det er muligt at lære sine egne korttricks som fx en side som cardtrickmaster.com. Hvis det er for dit barn, så er der dog et par klare metoder, som er bedst at benytte sig af, hvis han eller hun går med en lille tryllekunstner i maven.

Se en ægte tryllekunstner

Vi kan ikke komme udenom, at noget af det vigtigste man kan gøre, hvis man gerne vil blive en god tryllekunstner, er at se andre dygtige tryllekunstnere på slap line, som udfolder sig foran et rigtigt publikum. Man kan selvfølgelig finde en masse gode videoer på Youtube, men det som i sidste ende kan være med til at gøre dig bedre, er at se rigtige tryllekunstnere.

Book et magisk show som barnet kan nyde!

Måden hvorpå du kan opleve dette, er selvfølgelig at du kan bestille billet til diverse shows landet over. Det er dog ikke så ofte, at tryllekunstnere holder shows på denne måde, for de fleste bliver i stedet booket ud, og derfor er det også min anbefaling, at du booker en tryllekunstner, som kan lære dit barn nogle tricks.

Vælg din egen stil

Sidst men ikke mindst er et råd, at du hurtigt lægger dig fast på, hvilken stil du gerne vil optræde med overfor dit barn. Det nytter ikke noget at du går i øst og vest, for det er vigtigt at du finder frem til, hvilken tryllekunst du gerne vil lære dit barn.

You Might Also Like