Hvilken dyne skal du vælge til dit barn

Når dit barn er baby, er det nemt nok at vælge dyne. For så skal du selvfølgelig anskaffe dig en babydyne. Men hvad så når dit barn når den alder, hvor det er tid til at slippe både babydyne og juniordyne? Og der kun er voksendyner til dit barn? Hvilken dyne skal du så putte dit barn under? Det tager vi et kig på i dette indlæg, så du bliver klædt bedre på til at gå på dyneindkøb.

Har du en frossenpind eller et varmt barn?

Hvornår du skal skifte juniordynen ud med en voksendyne, er forskelligt fra barn til barn. Nogle børn vil elske at få lov at putte sig under en voksendyne allerede i en alder af fire år, mens andre børn måske først har behovet, når de er fem eller seks år. Tag et kig på dit barn og vurder derudfra, hvornår det er på tide at købe en voksendyne.

Fryser dit barn nemt, og elsker det at putte sig under dynen? Eller har du et varmt barn, der konsekvent sparker dynen af om natten, og som heller ikke vil pakkes ind i sin dyne ved puttetid? Har du en puttetrold, der gerne vil sluttes tæt af en dyne, vil dit barn sikkert have glæde af en større dyne i en tidligere alder, end hvis du har en dynesparker, der helst undgår at have dynen over sig.

Start altid med en sommerdyne

Når du skal ud at købe dit barns første voksendyne, er det en god idé altid at gå efter en sommerdyne. Også selvom du har en frossenpind derhjemme. En sommerdyne vejer betydeligt mindre end en vinterdyne, og du skal huske på, at det stadig er et mindre barn, som du har med at gøre. En vinterdyne er ganske enkelt for tung til et barn, mens en sommerdyne er mere passende.

Selvom det er vinter, kan en sommedyne sagtens varme dit barn. Og når dit barn så bliver endnu større, har du allerede sommerdynen i hus og behøver derfor kun ud at investere i en vinterdyne.

You Might Also Like