Green Comfort er dansk fodtøj med komfort

Green Comfort ligger i Randers – tæt på motorvejen og syd for byen. De holder til i et stort moderne hus, hvor interne salg, marketing, administration, udviklingsafdeling og lagerbygning deler adresse. Virksomheden blev grundlagt i 1994, i begyndelsen med fokus på stødabsorberende bindsål.  Behovet for at kunne levere den komfort indersål til sandaler steg dog så hurtigt, så de første Green Comfort sandaler så dagens lys i 1995, og i 2000 blev den første kollektion præsenteret for skobranchen.

Som navnet hurtigt afslører handler Green Comfort altså om komfort, hvilket betyder, at de udvikler produkter af høj kvalitet, der vil være behagelig og give den rette støtte til din fod.

Pas på dine fødder

Green Comfort udvikler deres sko på det koncept, at vores fødder skal bære os gennem hele livet, og at det derfor er nødvendigt at passe på vores fødder, herunder med valget af godt fodtøj. Det betyder enormt meget, at man går i det rigtige fodtøj, da man ellers kan risikere at få smerter i både fødder og resten af kroppen, hvis skoene ikke giver den korrekte støtte og komfort.

Green Comfort ser det altså som en investering i din fremtid at investere i det rigtige fodtøj, hvorfor deres produkter måske vil synes til dyrere end konkurrenternes. Men med Green Comfort kan du i det mindste være sikker på at få et produkt i høj kvalitet som dine fødder vil elske.

 

Fodtøj til aktive børn

Green Comfort har et stort sortiment af sko til børn udviklet med øje for barnets aktive tilværelse, da man sjældent ser børn der sidder stille hele dagen. I børnehaven er børn ofte ude og lege, hvorfor de skal have et ordentlig fodtøj, der dels er komfortabelt men også kan holde deres fødder varme. Hos Stylepit kan du finde diverse Green Comfort sko til børn, herunder vinterstøvler produceret i et vandafvisende materiale, der vil holde børnenes fødder varme og tørre.

Billede: ToddMorris

Billede: craigy_p

Billede: skippyjon

You Might Also Like