Bør en tryllekunstner afsløre sine numre?

Det er et spørgsmål, som man som tryllekunstner tit får: hvordan gør du det? Det kan komme efter et hvilket som helst tricks, hvad enten det er et af mine tricks med mønter, eller måske hvis det er et kort trick, hvor jeg lige har fundet de fire esser eller måske har fundet frem til tilskuerens tidligere valgte kort ved at hive den ud af lommen, selvom tilskuerne klart lige har set at jeg har haft den i midten af spillet med de 51 andre kort.

Det er altid fascinerende for tilskuerne at være vidne til, og der er da også derfor, at jeg som regel vil afslå at fortælle, hvordan et specifikt trick kan lade sig gøre. Men når det så er sagt, så er det sommetider, at det kan ske, at jeg vil fortælle en lille hemmelighed fra mit show. Det kan fx være, hvis der er børn med til showet, som vil synes, det er det fedeste i verden, hvis de lærer et trick fra mig, som de derefter kan vise videre til eksempelvis deres forældre eller kammerater. Desuden så tror jeg også, det er vigtigt, for hvis man vil have at tryllekunsten som genre udvikler sig, så er det på den måde, at man gør det: motivere de unge til at gå ind i denne hobby, og på den måde få flere og flere til at gå op i trylleriet.

Hvilke tricks kan man lære?

De tricks som jeg ofte lærer videre til de tilskuere, der er virkelig vedholdende, eller som nævnt før, som måske selv kunne tænke sig at begynde og trylle, er sjældent nogle af de tricks, som jeg bruger i mit eget trylleshow. Derfor er det vigtigt, at man har nogle andre gode tricks klar, og desuden at de er nemme at lave, for det nytter ikke noget at lære tilskuerne et trick, som kræver flere timer at øve, før man kan lave dem. Derfor plejer jeg at lave et lille mønt trick, eller måske et trick hvor man hurtigt og nemt kan finde de fire esser.

Hvordan lære man mere?

Nu har jeg tryllet i snart 10 år, og hvis der er noget, man aldrig bliver træt af, så er det at se andre mennesker få et stort smil på læben, når man møder dem, og når man viser dem et af de trick, som jeg har brugt mange flere hundrede timer på at lære. Men det er som sådan ikke træning, for når jeg sidder med et spil kort, så er det ikke træning men derimod en måde for mig at slappe af på. Hvis du vil læse mere om mig, kan du læse det på https://anders-magic.dk. Du kan på siden også læse om, hvordan jeg blev tryllekunstner og meget mere om de shows, jeg tager ud og laver.

You Might Also Like