Filmaften for familien med adrenalinsus

Har du lyst til en filmaften fyldt med adrenalin, spænding og god historie? Hvis svaret er ja, så er Jurassic World er perfekt bud på netop det. Jurassic World er den fjerde film i Jurassic Park-filmserien. Det er en science fiction-eventyrfilm fra 2015, som byder på masser af spænding og dinosaurer, som vi kender filmserien. Det er en af de film, som du nok har hørt om, men aldrig fået set. Derfor burde du se den, for du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Film for hele familien

Det er ikke alle film, hvor alle generationer kan være med og synes, at det er spændende, men sådan en film er Jurassic World. Det er både for de store og de små. Dinosaurerne har overtaget øen, men nu truer et vulkanudbrud deres eksistens.

Man følger ligesom i de foregående film, Owen og Claire. Claire styrer en dyrerettighedsorganisation, og hun skal forsøge at finde en løsning, så ikke dinosaurerne dør. Jurassic Park-filmene er kendt for deres imponerende effekter og spændende plot, hvor der er fart over feltet.

Det er nemt at blive bidt af filmene, og du vil hurtigt få lyst til at se dem alle. De indeholder ikke blot action, men også en god portion humor, som skaber en perfekt balance mellem tingene. Perfekt film til lørdag aften med familien samlet!

Se den på BLOCKBUSTER

Hos BLOCKBUSTER er alle filmene samlet, så du har nem adgang til dem. BLOCKBUSTER gør det specielt nemt, da de ikke kræver af dig, at du betaler for et abonnement hos dem. De tilbyder dig, at du kan nøjes med at betale for lige præcis det, som du ser og ikke andet. Sådan undgår du at betale for alt muligt, som du alligevel ikke får set. Du kan altid vælge mellem enten at leje eller købe filmene hos dem.

You Might Also Like